М'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські» з порошком кісточок червоного винограду (Патент на корисну модель № 121969)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Корисна модель належить до галузі харчової промисловості, а саме до виробництва січених м'ясомістких напівфабрикатів. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясомістких січених напівфабрикатів з добавкою порошку з кісточок червоного винограду, який містить у своєму складі цілий ряд речовин з антиокислювальними властивостями для запобігання окислювальному та мікробіологічному псуванню виробу під час зберігання. The utility model belongs to the food industry, namely to the production of minced meat-containing semi-finished products. The utility model is based on the task of developing meat-containing chopped semi-finished products with the addition of red grape seed powder, which contains a number of substances with antioxidant properties to prevent oxidative and microbiological spoilage of the product during storage.

Опис

Ключові слова

mechanical deboning, м'ясо індика, механічне обвалювання, м'ясо качки, шкіра індика, м'ясовмісні напівфабрикати, січені напівфабрикати, turkey meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, duck meat, turkey skin, meat-containing semi-finished products, chopped semi-finished products

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 121969 UA, МПК A23L 13/60 (2016.01). М'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські» з порошком кісточок червоного винограду / Пасічний В. М., Божко Н. В., Тищенко В. І., Окуневська С. О. ; патентовласник Сумський національний аграрний університет. – № u201705988 ; заявл. 15.06.2017 ; опубл. 26.12.2017, Бюл. № 24.

Зібрання