Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31486
Title: Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусів
Authors: Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
Марченко, Вікторія Євгеніївна
Keywords: бузина звичайна
консервування
харчовий порошок
кафедра технології консервування
Issue Date: 2018
Citation: Бендерська, О. В. Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусів / О. В. Бендерська, В. Є. Марченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантіав і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 302.
Abstract: В роботі наведено результати дослідження щодо можливості застосування плодів бузини звичайної звичайної в технологіях консервованих продуктів та харчових концентратів. З цієї метою отримано пюре із бузини звичайної, досліджено його якісні та фізико-хімічні показники.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31486
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18 Benderska Marshenko MNK NUFT.pdf156.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.