Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31486
Title: | Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусів |
Authors: | Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна Марченко, Вікторія Євгеніївна |
Keywords: | бузина звичайна консервування харчовий порошок кафедра технології консервування |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Бендерська, О. В. Використання ягід бузини звичайної в технологіях томатних соусів / О. В. Бендерська, В. Є. Марченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантіав і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 302. |
Abstract: | В роботі наведено результати дослідження щодо можливості застосування плодів бузини звичайної звичайної в технологіях консервованих продуктів та харчових концентратів. З цієї метою отримано пюре із бузини звичайної, досліджено його якісні та фізико-хімічні показники. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31486 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
18 Benderska Marshenko MNK NUFT.pdf | 156.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.