Зв’язок харчування та стану здоров’я населення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою цієї роботи є узагальнення та систематизація сучасних даних щодо органічного, багатогранного і безпосереднього зв’язку харчування та стану здоров’я людини. У роботі здійснено аналіз літературних джерел вітчизняних та зарубіжних учених, сформульовано власні умовиводи на основі розробок у галузі оздоровчого харчування. The main purpose of this work is to generalize and systematize the up-to-date information about organic, multiverse and direct relationships between nutrition and human health. The authors accomplished the analysis of literary sources by national and foreign scientists and therefore formulated their own conclusions based on the achievements in the field of nutrition for well-being.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, здоров'я, функціональні харчові продукти, людина, природа, культура харчування, здоровье, функциональные пищевые продукты, человек, природа, культура питания, health, functional foodstuffs, human, nature, nutritional culture, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Зв’язок харчування та стану здоров’я населення / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Progress in Science and Education : Proceedings of the International Conference, September 26-27. - New York, 2019. - P. 106-117.