Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/321
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаран, Лариса Олександрівна-
dc.contributor.authorАрсеньєва, Лариса Юріївна-
dc.contributor.authorДоценко, Віктор Федорович-
dc.contributor.authorКорзун, Віталій Наумович-
dc.date.accessioned2012-02-23T09:19:54Z-
dc.date.available2012-02-23T09:19:54Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationВарто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростей / Л. О. Шаран, Л. Ю. Арсеньєва, В. Ф. Доценко, В. Н. Корзун // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – 2007. - № 6. - С. 9-11.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/321-
dc.description.abstractУ статті наведено результати клінічних досліджень з оцінки біологічної ефективності булочних виробів, збагаченими порошками морських водоростей Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum та мінерально-вітамінною сумішшю. The article deals with the clinical trial results of the biological effectiveness of bun goods enriched by algae powders of Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum and mineral-vitamin mixture.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectморські водоростіuk_UK
dc.subjectпорошки водоростейuk_UK
dc.subjectфортифікаціяuk_UK
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UK
dc.subjectбулочні виробиuk_UK
dc.subjectмінеральна та вітамінна цінністьuk_UK
dc.subjectmarine algaeen_EN
dc.subjectalgae powdersen_EN
dc.subjectfortificationen_EN
dc.subjectbakery productsen_EN
dc.subjectbun goodsen_EN
dc.subjectvitamin and mineral valueen_EN
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної справи-
dc.titleВарто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростейuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fortification_algea_powder.pdf222.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.