Аналіз сучасного обіднього раціону харчування молоді

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено аналіз харчування студентскої молоді. Встановлено методи корегування добового раціону шляхом введення необхідних додаткових страв.

Опис

Ключові слова

добовий раціон, забезпечення нутрієнтами, daily diet, обід, lunch, the provision of nutrients, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Лисенко, Д. В. Аналіз сучасного обіднього раціону харчування молоді / Д. В. Лисенко, О. М. Буглак, І. Л. Корецька // SCIENCE, RESEARCH, DEVELOPMENT. Technics and technology : материалы конференции, 29-30 июня. 2018 г. – Баку : 2018. – № 6. – С.47–51.