Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/322
Назва: Вплив електрогідравлічного ефекту на мікрофлору сокостружкової суміші
Інші назви: Effect of electrohydraulic effect on the microflora mixture of chip beet
Автори: Дашковський, Юрій Олександрович
Маринін, Андрій Іванович
Слива, Юлія Володимирівна
Dashkovskiy, Yuri
Marynin, Andriy
Sliva, Yulia
Ключові слова: microorganisms
electrohydraulic effect disinfecting effect
мікроорганізми
електрогідравлічний ефект
знезаражуюча дія
микроорганизмы
электрогидравлический эффект
обеззараживающее действие
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Дашковський, Ю. О. Вплив електрогідравлічного ефекту на мікрофлору сокостружкової суміші / Ю. О. Дашковський, А. І. Маринін, Ю. В. Слива // Наукові праці Вінницького державного аграрного університету. - 2006. - Вип. 1. - С. 229-235.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що електрогідравлічна обробка при U=35 кВ та кількістю імпульсів 7-10 дає можливість інактивувати продуценти клітин у середньому на 71...87%. При чому чутливими до знезаражуючої дії електрогідравлічного ефекту виявилися вегетативні клітини бактерій, дріжджів, міцеліальних грибів. Установлено, что электрогидравлическая обработка при U=35 кВ и количеством импульсов 7-10 позволяет инактивировать продуценты клеток в среднем на 71 ... 87%. Причем чувствительными к обеззараживающему действию электрогидравлического эффекта оказались вегетативные клетки бактерий, дрожжей, мицелиальных грибов. Found that the electro-treatment with U = 35 kV, and the number of pulses of 7.10 allows the producers to inactivate cells by an average of 71 ... 87%. And sensitive to the disinfecting action of electrohydraulic effect were vegetative cells of bacteria, yeasts, filamentous fungi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/322
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vinyca.pdf655.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.