Отримання пастили оздоровчого призначення з використанням пюре чорної смородини та калини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропонована рецептура пастили оздоровчої дії з використанням пюре чорної смородини та калини The proposed recipe of the marshmallow of the healing action using black currant and viburnum puree

Опис

Ключові слова

оздоровчі продукти, харчова цінність, пастила, чорна смородина, калина, healthy products, nutritional value, marshmallow, black currant, viburnum, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Новохат, Д. С. Отримання пастили оздоровчого призначення з використанням пюре чорної смородини та калини / Д. С. Новохат, А. О. Башта // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 55–57.