Отримання пастили оздоровчого призначення з використанням пюре чорної смородини та калини
Вантажиться...
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Запропонована рецептура пастили оздоровчої дії з використанням пюре чорної смородини та калини
The proposed recipe of the marshmallow of the healing action using black currant and viburnum puree
Опис
Ключові слова
оздоровчі продукти, харчова цінність, пастила, чорна смородина, калина, healthy products, nutritional value, marshmallow, black currant, viburnum, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Новохат, Д. С. Отримання пастили оздоровчого призначення з використанням пюре чорної смородини та калини / Д. С. Новохат, А. О. Башта // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 55–57.