Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У даній роботі підтверджено доцільність створення композиції плодово-ягідного міксу з високим вмістом біологічно активних речовин та отримання на його основі мармеладу оздоровчого призначення. This paper confirms the feasibility of creating a composition of fruit and berry mix with a high content of biologically active substances and obtaining on its basis marmalade for health purposes.

Опис

Ключові слова

фруктово-желейний мармелад, нетрадиційна сировина, оздоровчі продукти, харчова цінність, fruit jelly marmalade, non-traditional raw materials, healthy products, nutritional value, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Башта, А. О. Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробів / А. О. Башта, Н. П. Івчук // Європейські виміри сталого розвитку : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 26 червня 2020. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 93.