Використання нетрадиційної сировини в комбінованих м'ясних напівфабрикатах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НУХТ

Анотація

Розроблені рецептури та технології виготовлення нових видів січених напівфабрикатів, зокрема котлет, з використанням пробуджених зернопродуктів ЄСО та зародків пшениці, які володіють оздоровчими і лікувально-профілактичними властивостями за рахунок різноманітного і багатого комплексу нативних вітамінів, мінералів і клітковини.
The developed receipts and technologies of making new types of semiproducts, with a usage of grain products, awaking seeds and germs of wheat, which obtain recovering and curing prophilactic characteristics at the account of variety and rich complex of native vitamins and minerals and also cellulose.

Опис

Ключові слова

технологія, м’ясна сировина, напівфабрикати, пробуджені зернопродукти ЄСО, зародки пшениці, technologies, meat, semiproducts, awaking seeds, germs of wheat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Зібрання