Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
Документ Регіональний підхід до розвитку туристичного продукту на основі природного потенціалу Закарпатської області(2023) Ткаченко, Сергій АндрійовичДокумент Розвиток зеленого туризму на території Херсонської області(2023) Шорохова, Ангеліна АндріївнаДокумент Потенціал розвитку медичного туризму в Одеській області(2023) Шейко, Аліна РоманівнаДокумент Європейський досвід організації екологічного туризму в Черемському природному заповіднику Волинської області(2023) Росюк, Сергій ЛеонідовичДокумент Екологічний менеджмент у контексті забезпечення екологічної безпеки регіону(2023) Рябко, Аліна ВасилівнаДокумент Розвиток історико-культурного туризму (на прикладі Львівської області)(2023) Палагута, Богдан ВікторовичДокумент Розвиток туризму на основі історико-культурного та природного потенціалу Хмельницької області(2023) Курбацький, Ілля ЮрійовичДокумент Розвиток лікувально-оздоровчого туризму на території Хмельницької області(2023) Ковальчук, Ірина ВадимівнаДокумент Розвиток туризму на основі природного потенціалу на території Закарпатської області(2023) Гасс, Анастасія ВячеславівнаДокумент Характеристика ресурсного потенціалу території Донецької області для цілей розвитку рекреації, відпочинку та екскурсійної діяльності(2023) Чупахін, Валентин БорисовичДокумент Формування туристичного іміджу Чернігівської області(2023) Алтухов, Дмитро МиколайовичДокумент Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з використанням борошна з пророщених зерен пшениці, конопляних висівок та керобу(2023) Вінярська, Владислава ВалеріївнаДокумент Наукове обґрунтування та спосіб отримання дієтичної добавки з культивованих грибів для подолання дефіциту вітамінів групи D(2023) Межубовський, Олександр МихайловичДокумент Удосконалення способу виробництва напоїв з рослинної сировини – аналогів молока для осіб з особливими потребами(2023) Кровопускова, Аліна ІгорівнаДокумент Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре журавлини(2023) Коваленко, Олександра СергіївнаДокумент Удосконалення способу виробництва вафель оздоровчого призначення з додаванням пророщеного зерна пшениці та порошків з імбиру і обліпихи(2023) Клеймьонова, Олена ГеннадіївнаДокумент Удосконалення способу виробництва хліба, з використанням борошна спельти та збагаченого порошком кропиви(2023) Ілюк, Джоана СергіївнаДокумент Удосконалення способу виробництва безглютенового печива на основі рисового борошна з додаванням кеш’ю та шроту насіння гарбуза(2023) Галушко, Марія ВалеріївнаДокумент Удосконалення способу виробництва пісочного печива оздоровчого призначення з використанням вівсяного борошна, ягід журавлини та кунжуту(2023) Данилюк, Михайло ОлексійовичДокумент Вивчення фізико-технологічних властивостей насіння сої(2023) Барська, Валерія Дмитрівна