Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/332
Назва: Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування
Автори: Гулий, Іван Степанович
Українець, Анатолій Іванович
Дашковський, Юрій Олександрович
Хомічак, Любомир Михайлович
Олішевський, Валентин Вікторович
Вєрченко, Лідія Михайлівна
Блаженко, Сергій Іванович
Василів, Володимир Павлович
Маринін, Андрій Іванович
Ключові слова: electrical discharge
електричний розряд
электрический разряд
nonlinear acoustics
bactericidal effect
diffusion juice
нелінійна акустика
бактерицидний ефект
дифузійний сік
нелинейная акустика
бактерицидный эффект
диффузионный сок
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології цукру і підготовки води
Дата публікації: 2002
Бібліографічний опис: Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування / І. С. Гулий, А. І. Українець, Ю. О. Дашковський, Л. М. Хомічак, В. В. Олішевський, Л. М. Верченко, С. І. Блаженко, В. П. Василів, А. І. Маринін // Наукові праці НУХТ- 2002. - № 13. - С. 34-39.
Короткий огляд (реферат): За рахунок імпульсного електрогідравлічного ефекту активність вапняного молока зростає на 7÷9% порівняно з активністю вихідного вапняного молока. Після оброблення електроіскровими розрядами вапняне молоко стає більш гомогенним, та майже вдвічі менше розшаровується, що свідчить про подрібнення всіх його складових частин
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/332
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NUHT.pdf602.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.