Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/333
Название: Дослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва
Авторы: Василів, Володимир Павлович
Гулий, Іван Степанович
Українець, Анатолій Іванович
Хомічак, Любомир Михайлович
Дашковський, Юрій Олександрович
Олішевський, Валентин Вікторович
Слива, Юлія Володимирівна
Ключевые слова: spark erosion
електроіскрове оброблення
microflora
bactericidal effect
diffusion juice
мікрофлора
бактерицидний ефект
дифузійний сік
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології цукру і підготовки води
Дата публикации: 2001
Библиографическое описание: Дослідження впливу електроіскрових розрядів на властивості соків цукрового виробництва / В. П. Василів, І. С. Гулий, А. І. Українець та ін. // Харчова промисловість. – 2001. – № 1(46). - С. 41-43.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень впливу електроіскрових розрядів на очищення соків цукрового виробництва. Results on the effect on the electric spark discharge purification of juices from sugar production.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/333
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
fOOD.pdf322.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.