Удосконалення системи управління безпечністю виробництва трюфельних тістечок з вишнями на ТОВ «Київський БКК»
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
трюфельні тістечка з вишнями, система НАССР, програми-передумови, підприємство, виробництво, удосконалення, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Андреєва, М. Д. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва трюфельних тістечок з вишнями на ТОВ «Київський БКК» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марина Дмитрівна Андреєва ; наук. керівник Анастасія Іванівна Чорна. – Київ, 2020. – 126 с.