Удосконалення системи управління безпечністю виробництва трюфельних тістечок з вишнями на ТОВ «Київський БКК»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

трюфельні тістечка з вишнями, система НАССР, програми-передумови, підприємство, виробництво, удосконалення, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Андреєва, М. Д. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва трюфельних тістечок з вишнями на ТОВ «Київський БКК» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марина Дмитрівна Андреєва ; наук. керівник Анастасія Іванівна Чорна. – Київ, 2020. – 126 с.