Удосконалення системи управління безпечністю виробництва заварних тістечок «Іриска» на ТОВ «Київський БКК»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

борошняні кондитерські вироби, заварні тістечка, система НАССР, програми-передумови, технологія, критичні контрольні точки, операційні програми-передумови, удосконалення, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Божко, А. Ю. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва заварних тістечок «Іриска» на ТОВ «Київський БКК» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Юріївна Божко ; наук. керівник Анастасія Іванівна Чорна. – Київ, 2020. – 190 с.