Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33944
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Величко, Тетяна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-13T10:25:32Z | - |
dc.date.available | 2021-05-13T10:25:32Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Величко, Т. С. Удосконалення плану НАССР виробництва сметани з масовою часткою жиру 15% на ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Сергіївна Величко ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 116 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33944 | - |
dc.subject | сметана «Яготинська» з масовою часткою жиру 15% | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | система управління безпечністю НАССР | uk_UA |
dc.subject | кафедра експертизи харчових продуктів | uk_UA |
dc.title | Удосконалення плану НАССР виробництва сметани з масовою часткою жиру 15% на ТДВ «Яготинський маслозавод» | uk_UA |
Appears in Collections: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Velychko Tetiana Serhiivna.pdf Restricted Access | 2.39 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.