Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33944
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВеличко, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2021-05-13T10:25:32Z-
dc.date.available2021-05-13T10:25:32Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВеличко, Т. С. Удосконалення плану НАССР виробництва сметани з масовою часткою жиру 15% на ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Сергіївна Величко ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 116 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33944-
dc.subjectсметана «Яготинська» з масовою часткою жиру 15%uk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectсистема управління безпечністю НАССРuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктівuk_UA
dc.titleУдосконалення плану НАССР виробництва сметани з масовою часткою жиру 15% на ТДВ «Яготинський маслозавод»uk_UA
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Velychko Tetiana Serhiivna.pdf
  Restricted Access
2.39 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.