Удосконалення системи управління безпечністю виробництва булочки з маком на ПрАТ «Конотопський хлібозавод»
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
булочка з маком, система НАССР, програми-передумови, оператор ринку, нормативні документи, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Ковальова, А. Я. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва булочки з маком на ПрАТ «Конотопський хлібозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Ярославівна Ковальова ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2020. – 117 с.