Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба гарбузового на «ПрАТ Дрогобицький хлібокомбінат»
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
хліб гарбузовий, виробництво, кінцевий продукт, система НАССР, система безпечності, програми-передумови, підприємство, фактори, технологічна схема, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Маців, С. А. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба гарбузового на «ПрАТ Дрогобицький хлібокомбінат» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Софія Андріївна Маців ; наук. керівник Есма Фаїківна Халікова. – Київ, 2020. – 153 с.