Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба гарбузового на «ПрАТ Дрогобицький хлібокомбінат»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хліб гарбузовий, виробництво, кінцевий продукт, система НАССР, система безпечності, програми-передумови, підприємство, фактори, технологічна схема, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Маців, С. А. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба гарбузового на «ПрАТ Дрогобицький хлібокомбінат» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Софія Андріївна Маців ; наук. керівник Есма Фаїківна Халікова. – Київ, 2020. – 153 с.