Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34255
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМірчук, Наталія Єгорівна-
dc.date.accessioned2021-06-02T08:12:37Z-
dc.date.available2021-06-02T08:12:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМірчук, Н. Є. Удосконалення плану НАССР виробництва йогурту з наповнювачем «Персик» на фруктозі на філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Наталія Єгорівна Мірчук ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 126 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34255-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectмолочна промисловістьuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectсистема управління безпечністюuk_UA
dc.subjectудосконалення системи НАССРuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктівuk_UA
dc.titleУдосконалення плану НАССР виробництва йогурту з наповнювачем «Персик» на фруктозі на філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Mirchuk Nataliia Yehorivna.pdf
  Restricted Access
2.78 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.