Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34255
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мірчук, Наталія Єгорівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-02T08:12:37Z | - |
dc.date.available | 2021-06-02T08:12:37Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Мірчук, Н. Є. Удосконалення плану НАССР виробництва йогурту з наповнювачем «Персик» на фруктозі на філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Наталія Єгорівна Мірчук ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 126 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34255 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | молочна промисловість | uk_UA |
dc.subject | йогурт | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | система управління безпечністю | uk_UA |
dc.subject | удосконалення системи НАССР | uk_UA |
dc.subject | кафедра експертизи харчових продуктів | uk_UA |
dc.title | Удосконалення плану НАССР виробництва йогурту з наповнювачем «Персик» на фруктозі на філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Mirchuk Nataliia Yehorivna.pdf Restricted Access | 2.78 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.