Удосконалення плану НАССР системи управління безпечністю хліба «Петрівський» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хліб «Петрівський», хлібопекарська галузь, виробництво, сировина, оператор ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод», план НАССР, програми-передумови, удосконалення системи управління безпечністю, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Рудчик, Д. П. Удосконалення плану НАССР системи управління безпечністю хліба «Петрівський» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дарина Павлівна Рудчик ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2020. – 105 с.