Удосконалення плану НАССР системи управління безпечністю хліба «Петрівський» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод»
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
хліб «Петрівський», хлібопекарська галузь, виробництво, сировина, оператор ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод», план НАССР, програми-передумови, удосконалення системи управління безпечністю, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Рудчик, Д. П. Удосконалення плану НАССР системи управління безпечністю хліба «Петрівський» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дарина Павлівна Рудчик ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2020. – 105 с.