Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба білого подового для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хліб білий подовий, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, система управління безпечністю, технологічна експертиза, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Гаврилко, Ю. О. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба білого подового для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Олексадрівна Гаврилко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 171 с.