Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35866
Title: Удосконалення системи управління безпечністю виробництва плавленого сиру «Янтар» для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод»
Authors: Гижко, Дмитро Тарасович
Keywords: плавлений сир
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління безпечністю
розроблення заходів технологічної експертизи
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2021
Citation: Гижко, Д. Т. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва плавленого сиру «Янтар» для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дмитро Тарасович Гижко ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2021. – 123 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35866
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Hyzhko Dmytro Tarasovych.pdf
  Restricted Access
2.24 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.