Удосконалення системи управління безпечністю виробництва плавленого сиру «Янтар» для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

плавлений сир, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, система управління безпечністю, розроблення заходів технологічної експертизи, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Гижко, Д. Т. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва плавленого сиру «Янтар» для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дмитро Тарасович Гижко ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2021. – 123 с.