Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35948
Назва: Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності пива світлого нефільтрованого «Нефільтроване солодове» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво»
Автори: Поптанич, Богдан Михайлович
Ключові слова: пиво світле нефільтроване
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Поптанич, Б. М. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності пива світлого нефільтрованого «Нефільтроване солодове» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Богдан Михайлович Поптанич ; наук. керівник Дар’я Дмитрівна Харгелія. – Київ, 2021. – 115 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35948
Розташовується у зібраннях:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181_Poptanych Bohdan Mykhailovych.pdf
  Restricted Access
2.67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.