Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35959
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРепитун, Ярослав Геннадійович-
dc.date.accessioned2021-10-11T06:57:33Z-
dc.date.available2021-10-11T06:57:33Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationРепитун, Я. Г. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого фільтрованого «Жигулівське» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ярослав Геннадійович Репитун ; наук. керівник Дар’я Дмитрівна Харгелія. – Київ, 2021. – 134 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35959-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectпиво світле фільтрованеuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктівuk_UA
dc.titleУдосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого фільтрованого «Жигулівське» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Repytun Yaroslav Hennadiiovych.pdf
  Restricted Access
2.53 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.