Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35982
Title: Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва йогурту густого з масовою часткою жиру 8 % для оператора ринку ТДВ «Рожищенський сирзавод»
Authors: Татаревська, Дарина Олегівна
Keywords: йогурт густий
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
заходи технологічної експертизи
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2021
Citation: Татаревська, Д. О. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва йогурту густого з масовою часткою жиру 8 % для оператора ринку ТДВ «Рожищенський сирзавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дарина Олегівна Татаревська ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2021. – 114 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35982
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Tatarevska Daryna Olehivna.pdf
  Restricted Access
5.17 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.