Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35982
Title: | Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва йогурту густого з масовою часткою жиру 8 % для оператора ринку ТДВ «Рожищенський сирзавод» |
Authors: | Татаревська, Дарина Олегівна |
Keywords: | йогурт густий органолептичні показники фізико-хімічні показники заходи технологічної експертизи кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Татаревська, Д. О. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва йогурту густого з масовою часткою жиру 8 % для оператора ринку ТДВ «Рожищенський сирзавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дарина Олегівна Татаревська ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2021. – 114 с. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35982 |
Appears in Collections: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Tatarevska Daryna Olehivna.pdf Restricted Access | 5.17 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.