Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35989
Title: | Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба пшеничного для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат» |
Authors: | Фесенко, Марина Віталіївна |
Keywords: | хліб пшеничний органолептичні показники фізико-хімічні показники система управління безпечністю кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Фесенко, М. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба пшеничного для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марина Віталіївна Фесенко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 151 с. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35989 |
Appears in Collections: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Fesenko Maryna Vitaliivna.pdf Restricted Access | 3.71 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.