Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35989
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФесенко, Марина Віталіївна-
dc.date.accessioned2021-10-11T08:20:03Z-
dc.date.available2021-10-11T08:20:03Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationФесенко, М. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба пшеничного для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марина Віталіївна Фесенко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 151 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35989-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectхліб пшеничнийuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectсистема управління безпечністюuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктівuk_UA
dc.titleУдосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба пшеничного для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Fesenko Maryna Vitaliivna.pdf
  Restricted Access
3.71 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.