Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36801
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна-
dc.contributor.authorГорлата, Наталія-
dc.date.accessioned2021-12-10T13:22:02Z-
dc.date.available2021-12-10T13:22:02Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКамінська, С. Безпека харчових продуктів в умовах COVID-19 / С. Камінська, Н. Горлата // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 17-18 листопада 2021 р. – Київ, : НУХТ. 2021. – С. 94–96.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36801-
dc.description.abstractНаразі харчовій промисловості необхідно терміново вжити заходів для захисту працівників від зараження COVID-19, запобігання впливу або передачі вірусу, а також покращення гігієни та санітарії харчових продуктів. Малоймовірно, що люди можуть заразитися COVID-19 через їжу або харчові упаковки, адже COVID-19 – це респіраторне захворювання, основним способом передачі якого є контакт з людиною, а також прямий контакт з краплями, що утворюються в дихальних шляхах інфікованої людини при кашлі або чханні. На сьогоднішній день немає доказів того, що віруси, що викликають респіраторні захворювання, передаються через їжу або упаковку. Коронавіруси не можуть розмножуватися в їжі. / The food industry now needs to take urgent action to protect workers from COVID-19 contamination, to prevent exposure to or transmission of the virus, and to improve food hygiene and sanitation. It is unlikely that people can become infected with COVID-19 through food or food packaging, as COVID-19 is a respiratory disease whose main mode of transmission is contact with humans and direct contact with droplets formed in the respiratory tract of an infected person when coughing or sneezing. To date, there is no evidence that viruses that cause respiratory diseases are transmitted through food or packaging. Coronaviruses cannot reproduce in food.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectCOVID-19uk_UA
dc.subjecttechnology of health productsuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктівuk_UA
dc.titleБезпека харчових продуктів в умовах COVID-19uk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TOP 2021.pdf801.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.