Особливості впровадження геродієтичного меню в ресторані готелю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті обґрунтовано необхідність застосування та впровадження геродієтичне меню для людей похилого віку, проаналізовані готельно-ресторанні господарства, досліджено контингент споживачів, розкрито принципи геродієтичного харчування, а також охарактеризовані вплив продуктів із запропонованого меню на організм людей похилого віку. The article substantiates the use and implementation of geriatric menu for people of hygienic age, analyzes hotel and restaurant facilities, studies the contingent of consumers, reveals the principles of herodietic nutrition, and describes the impact of products from the recommended menu on the health of people of hygienic age.

Опис

Ключові слова

інновація, геродієтичне меню, готельне підприємство, конкурентоспроможність, люди похилого віку, готельні послуги, innovation, heroic menu, hotel enterprise, competitiveness, elderly people, hotel services, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ярмош, Т. А. Особливості впровадження геродієтичного меню в ресторані готелю / Т. А. Ярмош, Т. А. Нікітіна // Modern engineering and innovative technologies. – 2021. – Issue 18, Part 3. – P. 44–51

Зібрання