Особливості впровадження геродієтичного меню в ресторані готелю
Вантажиться...
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті обґрунтовано необхідність застосування та впровадження геродієтичне меню для людей похилого віку, проаналізовані готельно-ресторанні господарства, досліджено контингент споживачів, розкрито принципи геродієтичного харчування, а також охарактеризовані вплив продуктів із запропонованого меню на організм людей похилого віку. The article substantiates the use and implementation of geriatric menu for people of hygienic age, analyzes hotel and restaurant facilities, studies the contingent of consumers, reveals the principles of herodietic nutrition, and describes the impact of products from the recommended menu on the health of people of hygienic age.
Опис
Ключові слова
інновація, геродієтичне меню, готельне підприємство, конкурентоспроможність, люди похилого віку, готельні послуги, innovation, heroic menu, hotel enterprise, competitiveness, elderly people, hotel services, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Ярмош, Т. А. Особливості впровадження геродієтичного меню в ресторані готелю / Т. А. Ярмош, Т. А. Нікітіна // Modern engineering and innovative technologies. – 2021. – Issue 18, Part 3. – P. 44–51