Розробка харчових продуктів геродієтичного призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обґрунтовано впровадження функціональних продуктів харчування, які за своєю дією матимуть значущий біологічний ефект на організм старіючої людини, а також забезпечуватимуть поживними речовинами і виконуватимуть профілактичну функцію.The introduction of functional foods that will have a significant biological effect on the body of an aging person, as well as provide nutrients and perform a preventive function.

Опис

Ключові слова

інновація, геродієтичне меню, готельне підприємство, конкурентоспроможність, люди похилого віку, готельні послуги, innovation, heroic menu, hotel enterprise, competitiveness, elderly people, hotel services, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ярмош, Т. А. Розробка харчових продуктів геродієтичного призначення / Т. А. Ярмош, Т. А. Нікітіна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали X Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 109