Використання рослинної сировини у виробництві м'ясних продуктів оздоровчого спрямування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено ряд рецептур м'ясо-рослинних консервів з використанням яловичини першої категорії та біоактивованого нуту. Визначено основні фізико-хімічні і органолептичні показники якості консервів. Розраховано харчову цінність продукту. Вміст основних енергогенних речовин м’ясо-рослинних консервів складає: білків – 18..22 %, вуглеводів – 9…12 %, жирів – 13…16 %, енергетична цінність – 252…255 ккал. A number of recipes for canned meat and vegetables using first category beef and bioactivated chickpeas have been developed. The main physicochemical and organoleptic indicators of canned quality are determined. The nutritional value of the product is calculated. The content of the main energy substances of canned meat and vegetables is: proteins - 18..22%, carbohydrates - 9… 12%, fats - 13… 16%, energy value - 252… 255 kcal.

Опис

Ключові слова

м’ясо-рослинні консерви, біоактивований нут, рецептура, органолептичні показники, canned meat and vegetables, bioactivated chickpeas, recipe, organoleptic indicators, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Бажай-Жежерун, С. А. Використання рослинної сировини у виробництві м'ясних продуктів оздоровчого спрямування / С. А. Бажай-Жежерун, О. Д. Дячук // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріали Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 273–274