Проект відділення приготування сортівок лікеро-горілчаного заводу потужністю 2 млн дал з впровадженням ресурсозберігаючих технологій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, сортівка, очищення, фільтрування, активоване вугілля, горілка

Бібліографічний опис

Прудченко, М. І. Проект відділення приготування сортівок лікеро-горілчаного заводу потужністю 2 млн дал з впровадженням ресурсозберігаючих технологій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Іванівна Прудченко ; наук. керівник Петро Миколайович Бойко. – Київ, 2022. – 100 с.