Приготування розсолів в м'ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті представлені результати приготування за допомогою гідродинамічної кавітації розсолів для засолу м'ясопродуктів. Показано переваги запропонованого способу в порівнянні з традиційним. In article results of preparation by means of hydrodynamic cavitation of solutions for processing of meat products are presented. Advantages of the offered way in comparison with traditional are shown.
Опис
Ключові слова
розсоли, м'ясопродукти, гідродинамічна кавітація, brine, meat products, hydrodynamic cavitation, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Литвиненко, О. А. Приготування розсолів в м'ясопереробній промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації / О. А. Литвиненко, О. Д. Клюк, О. І. Некоз // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. - 2012. - № 10, Т. 1. - С. 146-149.