Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3993
Назва: Морквяний порошок як добавка до продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре
Автори: Шульга, Оксана Сергіївна
Шаран, Андрій Васильович
Ковбаса, Володимир Миколайович
Ключові слова: морквяний порошок
carrot powder
екструзія
крохмалевмісна сировина
екструдер
extrusion
starch raw
extruder
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Шульга, О. С. Морквяний порошок як добавка до продуктів екструзії на основі сухого картопляного пюре / О. С. Шульга, А. В. Шаран, В. М. Ковбаса // Продукты & ингредиенты. - 2008. - № 4. - С. 114-115.
Короткий огляд (реферат): В статті наводяться результати досліджень щодо можливості використання морквяного порошку для виробництва екструзійних картопле продуктів. Отримані продукти досліджені за органолептичними (колір, смак та аромат) та фізико-хімічними показниками (масова частка вологи, коефіцієнт спучування, міцність, ступінь набухання, водопоглинальна здатність, кількість водорозчинних речовин). На основі отриманих даних можна рекомендувати дозувати морквяний порошок у кількості 7 %. The article presents the results of studies on the possibility of using carrot powder for the production of extrusion of potato products. These products are tested for organoleptic (color, taste and aroma) and physico-chemical parameters (moisture, swelling ratio, strength, degree of swelling, water absorbing capacity, the number of water-soluble substances). Based on the data obtained can be recommended dose carrot powder in the amount of 7%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3993
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shulga1111.pdf2.19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.