Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок
Вантажиться...
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено мікробіологічні та біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів різних торгових марок вітчизняного виробництва.
Microbiological and biotechnological descriptions of the pressed yeasts of different trade marks of domestic production have been searched.
Microbiological and biotechnological descriptions of the pressed yeasts of different trade marks of domestic production have been searched.
Опис
Ключові слова
дріжджі, ферментативна активність, біотехнологічні властивості, бродіння, хліб, yeast, fermentative activity, biotechnological properties, fermentation, bread, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, Н. М. Грегірчак // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25, Ч.1. – С. 72-74.