Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4076
Назва: Особливості трансформації матеріальних і енергетичних потоків в бродильних технологіях
Інші назви: Particularities to transformations material and energiticheskih flow in brodilinyh technology
Автори: Миколів, Іван Михайлович
Шевченко, Олександр Юхимович
Піддубний, Володимир Антонович
Білик, Олена Анатоліївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Mykoliv, Ivan
Shevchenko, Oleksandr
Piddubny, Vladimir
Bilyk, Olena
Kovbasa, Vladimir
Ключові слова: трансформація
трансформация
transformation
потік
технологія
бродіння
накопичення
процес
поток
технология
брожение
накопление
процесс
flows
technology
fermentation
accumulation
process
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Особливості трансформації матеріальних і енергетичних потоків в бродильних технологіях / І. М. Миколів, О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний, В. М. Ковбаса, О. А. Білик. // Хранение и переработка зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - № 2. - С. 27-28.
Короткий огляд (реферат): Викладено аналіз особливостей трансформацій матеріальних і енергетичних потоків за анаеробних процесів зброджування цукровмістких середовищ, показано доцільність використання енергетичних потенціалів утворю-ваного СО2. Дан анализ особенностей трансформаций материальных и энергетических потоков в условиях анаэробных процессов сбраживания сахаросодержащих сред, показана целесообразность использования энергетических потенциалов образующегося СО2. The specificity of material’s and energy’s flows transformation in sugar containing medium during anaerobic fermentation has been declared. An expediency of carbon dioxide’s energy potentials utilization has been proved.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4076
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mik.pdf103.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.