Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4111
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЕмельянова, Нина Александровна-
dc.contributor.authorКошевая, Валентина Николаевна-
dc.contributor.authorДиченко, Л. В.-
dc.contributor.authorДенисова, О. В.-
dc.contributor.authorТолстолуцкая, Тамара Федоровна-
dc.contributor.authorХиврич, Борис Иванович-
dc.contributor.authorСугулова, Наталия Павловна-
dc.contributor.authorДанилевская, Алла Викторовна-
dc.date.accessioned2012-12-05T11:30:32Z-
dc.date.available2012-12-05T11:30:32Z-
dc.date.issued1992-
dc.identifier.citationСорта овса для производства солода / Н. А. Емельянова, В. Н. Кошевая, Л. В. Диченко, О. В. Денисова, Т. Ф. Толстолуцкая и др.// Пищевая промышленность. - 1992. - № 2.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4111-
dc.description.abstractСолод из овса при производстве солодо¬вых экстрактов будет обогащать их низкомолекулярным белком и ценными минеральными веществами.uk_UK
dc.description.abstractOat malt in the production of malt extracts to enrich their low molecular weight proteins and valuable minerals.en_EN
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectовесuk_UK
dc.subjectсолодuk_UK
dc.subjectбелковые фракции-
dc.subjectтехнологические показатели-
dc.subjectoats-
dc.subjectmalt-
dc.subjectprotein fractions-
dc.subjectкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства-
dc.titleСорта овса для производства солодаuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf81.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.