Особливості течії газонаповненого тіста в циліндричному формувальному каналі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропонований спосіб розрихлення тістових заготовок передбачає екструдування тіста, наповненого вуглекислим газом. На створеній експериментальній установці отримані дані, які лягли в основу розрахунку епюри швидкості потоку газонаповненого тіста в залежності від вмісту газової фази. На основі проведених експериментальних досліджень і отриманої епюри швидкості потоку в циліндричному каналі нами розраховані критерії гідродинамічної подібності для потоку газонаповненого дріжджового тіста.
The proposed method loosening dough pieces involves extruding dough filled with carbon dioxide. In an experimental setup findings that formed the basis for calculating curve flow gas-filled dough, depending on the content of the gas phase. On the basis of experimental studies and received curve flow in a cylindrical channel we calculated the hydrodynamic similarity criteria for the flow of gas-filled dough.

Опис

Ключові слова

критерії гідродинамічної подібності, екструдування, газонаповнене тісто, циліндричний канал, епюра швидкості, hydrodynamic similarity criteria, extruding, gas-filled dough, cylindrical channel, curve flow, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Теличкун, Ю. С. Особливості течії газонаповненого тіста в циліндричному формувальному каналі / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, В. М. Таран, В. С. Бодров, О. І. Кравченко // Харчова промисловість. – 2012. – № 12.– С. 141–145.

Зібрання