Ефективність використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В матеріалах статті розглянуто можливість використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів для заміни цукру. Позитивні результати досліджень впливу патоки на показники технологічного процесу та якість готових виробів дозволили встановити доцільність використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів замість цукру.

Опис

Ключові слова

мальтозна патока, maltose treacle, цукор, тісто, бродіння, об’єм хліба, черствіння, сахар, тесто, брожение, объем хлеба, черствение, sugar, dough, fermentation, volume of bread, hardened, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Бондаренко, Ю. В. Ефективність використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів / Ю. В. Бондаренко, О. А. Білик, В. І. Дробот // Харчова наука і технологія. - 2009. - № 1. - С. 51-54.

Зібрання