Визначения ефективної величини початкового сиропу вакуум-апаратiв для уварювання цукрового утфелю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статтi проаналiзовано вплив початкового сиропу на якiснi характеристики утфелю на пракладi двох конструкцій вакуум-апаратiв ВМА 600 та ВАМЦ-600. Проведено дослiдження впливу та знаходження рацiональної величини початкового сиропу з застосуванням розробленої iмiтацiйної моделi роботи вакуум-апарату. Проведенi обчислювальнi експерименти показали, що величина початкового сиропу повинна ставовити 30-33%. Збільшення величини початкового сиропу не дозволяє отримати якiсний утфель внаслідок обмеженого об’єму вакуум-апарату i змушує здiйснювати доварювання утфелю, а зменшення нижче 30% не задовольняс з умов текучості утфелю. The article analyzes the influence of the initial syrup on qualitative characteristics of the massecuite by the example of two designs of vacuum pans: BMA-600 and BAMЦ-600. The study of the effect and find a rational of the initial syrup usiug the developed simulation model of the vacuum pan. The performed computer experiments have shown that the magnitude of the initial syrup should be 30-33%. The increase of the initial syrup does not allow to obtain high-quality massecuite due to the limited amount of vacuum pan and a decrease below 30% does not satisfy the condtions of flow of massecuite.

Опис

Ключові слова

вакуум-апарат, утфель, кристалізація, початковий сироп, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, vacuum pan, massecuite, crystallization, initial syrup

Бібліографічний опис

Коцюбанський, А. М. Визначения ефективної величини початкового сиропу вакуум-апаратiв для уварювання цукрового утфелю / В. Г. Мирончук, А. М. Коцюбанський // Ukrainian Food Journal. – 2012. - № 1. - С. 81–85.

Зібрання