Квантово-хімічне моделювання взємодії вуглеводів – структурних одиниць інуліну з амінооцтовою кислотою

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НУХТ

Анотація

При переході олігосахариди у водний розчин глобулярна структура поступово переходить у спіралеподібну. При цьому чим більше розведений розчин, тим менш стійкою стає глобулярна структура. In the time of solubility oligosaccharides globe structure gradually transitive in spiral. Globe structure are steadfast in solution at least concentration.

Опис

Ключові слова

міжмолекулярна взаємодія, intermolecular action, інулін, амінооцтова кислота, рівняння Шредінгера, inulin, aminovinegar acid, equation Chredinger, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис