Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В матеріалах статті розглянуто використання фруктози та вивчення впливу фруктози порівняно з сахарозою на показники технологічного процесу та якість хлібобулочних виробів. In the article the use of materials fluktozy and study the effect of fructose compared with sucrose on the performance of the process and quality of bakery products.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, bakery products, цукор, фруктоза, підсолоджувачі, глікемічний індекс, інсулін, sugar, fructose sweeteners, glycemic index, insulin, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів / В. І. Дробот, Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, О. Д. Тесля // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 11(96). – С. 3-5.

Зібрання