Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4418
Название: Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю
Авторы: Почеп, Володимир Анатолійович
Шаповаленко, Олег Іванович
Євтушенко, Олег Олександрович
Голота, Мар'яна Богданівна
Осітнянко, Олег Миколайович
Ключевые слова: пшеничні висівки
siftings of wheat
меляса
кухонна сіль
гранулювання
мікроогранізми
герметична тара
зберігання
molasses
salt
granulate
microorganisms
hermetic package
preservation
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публикации: 2011
Библиографическое описание: Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю / В. А. Почеп, О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, М. Б. Голота, O. М. Осітнянко // Зерно і хліб. – 2011. - № 3. – С. 34 – 35.
Краткий осмотр (реферат): В статті наведено інформацію про пшеничні висівки, мелясу, кухонна сіль та попит на них.Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання пшеничних висівок. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення меляси – 1…3 %, кухонної солі – 0,5…1,0 %.Також було досліджено вплив меляси і кухонної солі на процес зберігання гранул в герметичній тарі без стадії охолодження. Температура зберігання – 18…20 ºС.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4418
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Untitled.FR10.pdf9.55 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.