Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4418
Назва: Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю
Автори: Почеп, Володимир Анатолійович
Шаповаленко, Олег Іванович
Євтушенко, Олег Олександрович
Голота, Мар'яна Богданівна
Осітнянко, Олег Миколайович
Ключові слова: пшеничні висівки
siftings of wheat
меляса
кухонна сіль
гранулювання
мікроогранізми
герметична тара
зберігання
molasses
salt
granulate
microorganisms
hermetic package
preservation
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Гранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю / В. А. Почеп, О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, М. Б. Голота, O. М. Осітнянко // Зерно і хліб. – 2011. - № 3. – С. 34 – 35.
Короткий огляд (реферат): В статті наведено інформацію про пшеничні висівки, мелясу, кухонна сіль та попит на них.Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання пшеничних висівок. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення меляси – 1…3 %, кухонної солі – 0,5…1,0 %.Також було досліджено вплив меляси і кухонної солі на процес зберігання гранул в герметичній тарі без стадії охолодження. Температура зберігання – 18…20 ºС.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4418
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Untitled.FR10.pdf9.55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.