Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4418
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПочеп, Володимир Анатолійович-
dc.contributor.authorШаповаленко, Олег Іванович-
dc.contributor.authorЄвтушенко, Олег Олександрович-
dc.contributor.authorГолота, Мар'яна Богданівна-
dc.contributor.authorОсітнянко, Олег Миколайович-
dc.date.accessioned2012-12-17T08:29:58Z-
dc.date.available2012-12-17T08:29:58Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллю / В. А. Почеп, О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, М. Б. Голота, O. М. Осітнянко // Зерно і хліб. – 2011. - № 3. – С. 34 – 35.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4418-
dc.description.abstractВ статті наведено інформацію про пшеничні висівки, мелясу, кухонна сіль та попит на них.Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання пшеничних висівок. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення меляси – 1…3 %, кухонної солі – 0,5…1,0 %.Також було досліджено вплив меляси і кухонної солі на процес зберігання гранул в герметичній тарі без стадії охолодження. Температура зберігання – 18…20 ºС.uk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectпшеничні висівкиuk_UK
dc.subjectsiftings of wheatuk_UK
dc.subjectмеляса-
dc.subjectкухонна сіль-
dc.subjectгранулювання-
dc.subjectмікроогранізми-
dc.subjectгерметична тара-
dc.subjectзберігання-
dc.subjectmolasses-
dc.subjectsalt-
dc.subjectgranulate-
dc.subjectmicroorganisms-
dc.subjecthermetic package-
dc.subjectpreservation-
dc.subjectкафедра технології зберігання і переробки зерна-
dc.titleГранулюйте пшеничні висівки й збагачуйте їх мелясою і кухонною сіллюuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Untitled.FR10.pdf9.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.