Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4623
Назва: Вплив способів обробки кормів та їх компонентів на стан мікрофлори
Інші назви: Effects of feed processing methods and methods of processing of their components on the state of microflora
Автори: Шаповаленко, Олег Іванович
Янюк, Тетяна Іванівна
Шаран, Андрій Васильович
Яненко, О. Ф.
Shapovalenko, Oleg
Yanyuk, Tatiana
Sharan, Andrey
Yanenko, O.
Ключові слова: гранулювання
обжарювання
волого-теплова обробка
електромагнітне опромінення
мікрофлора
гранулирование
обжаривание
влаготепловая обработка
электромагнитное облучение
микрофлора
pelleting
roasting
wet-heat treatment
electromagnetic radiation
microflora
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публікації: 2001
Бібліографічний опис: Шаповаленко, О. І. Вплив способів обробки кормів та їх компонентів на стан мікрофлори / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк, А. В. Шаран, О. Ф. Яненко // Зерно і хліб. – 2001. – № 3. - С. 196-198.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто способи обробки кормів та компонентів що входять до їх складу. Досліджено зміну складу мікрофлори пшеничних зародків оброблених різними способами. Рассмотрено способы обработки кормов и компонентов составляющих кормов. Исследовано изменение состава микрофлоры пшеничных зародышей обработанных разными способами. The methods of processing the feed and feed components have been considered. The change of microflora composition of wheat germs processed in different ways has been investigated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4623
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vpliv.pdf109.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.