Дослідження процесу конвективного і мікрохвильового сушіння плодів глоду
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
мікрохвильове сушіння глоду, вуглеводи, аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки, microwave drying of hawthorn, carbohydrates, ascorbic acid and polyphenolic compounds, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Дослідження процесу конвективного зневоднення
глоду / М. О. Шоронова, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук, І. С. Ражик // Сучасні
технології та обладнання харчових виробництв : міжнар. наук.-техн. конф. – 2011. - С. 34.