Дослідження процесу конвективного і мікрохвильового сушіння плодів глоду

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

мікрохвильове сушіння глоду, вуглеводи, аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки, microwave drying of hawthorn, carbohydrates, ascorbic acid and polyphenolic compounds, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Дослідження процесу конвективного зневоднення глоду / М. О. Шоронова, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук, І. С. Ражик // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : міжнар. наук.-техн. конф. – 2011. - С. 34.