Дослідження біологічно активних речовин при конвективному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

конвективне сушіння глоду, convective drying of hawthorn, мікрохвильове сушіння глоду, вуглеводи, аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки, microwave drying of hawthorn, carbohydrates, ascorbic acid and polyphenolic compounds, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Дубковецький, І. В. Дослідження біологічно активних речовин при конвективному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 10-11 квіт. 2012 p. - Київ : НУХТ, 2012. — С. 39-40.